Ons bedrijf is een begrip in Zuidwest Nederland. Vanuit Goes reizen we tot aan Rotterdam en Tilburg. Onze (veelal vaste) klanten vertrouwen op het beste en meest duurzame schilder-, behang-, stuc-, vloer en glaswerk. Dat maken wij waar, iedere dag opnieuw. Wij verzorgen het complete plaatje. Daarvoor staan wij dagelijks klaar met een team van meer dan 100 vakmensen. Professionele alleskunners, die pas stoppen als de klus tot uw volle tevredenheid geklaard is.  

Van particuliere tot zakelijke projecten, van nieuwbouw tot renovatie, van VvE's tot commerciële ruimtes en van vakantieparken tot tunnels. Geen project is te gek of te groot, we pakken het graag met beide handen aan. Hoe mooi mogen we het voor u maken?

Hoe we te werk gaan?

Met precisie en zonder poespas

Bij Iwaarden nemen we elke opdracht serieus. Wij luisteren en gaan op zoek naar de beste manier om het beoogde doel te bereiken. Wij denken mee en beoordelen steeds welke techniek het best bij uw project en uw (kwaliteits-) wensen past. Heeft u ambities op het gebied van duurzaamheid? Dan stellen wij, waar mogelijk, een duurzame optie voor. 

Met een goede voorbereiding, een strakke planning en heldere communicatielijnen komen we samen tot het beste plan. Voor de uitvoering nemen we de tijd die nodig is om het maatwerk tot in de puntjes te verzorgen. Daarmee maken we het verschil, nu en in de toekomst.

Kwaliteit vormt de rode draad bij alles wat we doen. Dat geldt voor de uitvoering, maar zeker ook voor de prijs, de communicatie en de nazorg. Om die reden zeggen we met trots: Iwaarden is zo veel meer dan een standaard schildersbedrijf.

Iwaarden
Het team

Ontmoet het team

Binnen ons team is iedereen gelijk, er is geen hiërarchie. Iedereen is even belangrijk en afhankelijk van elkaar, wat ons sterk maakt. We stemmen alles nauwkeurig op elkaar af en houden rekening met iedereen. We helpen elkaar waar nodig en zorgen daarmee voor een gezellige en gezonde werksfeer. Deze samenwerkingsaanpak heeft bijgedragen aan het succes van Iwaarden en heeft ons gebracht waar we nu zijn.

Groepsfoto Iwaarden
Iwaarden

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Natuurlijk houden we als schilder van alle kleuren. Maar de laatste tijd gaan we als bedrijf steeds vaker voor groen. In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen en ons scherpe oog voor duurzaamheid is groen de kleur die goed bij ons past. Met onze keuze voor duurzame en milieuvriendelijke producten en technieken leveren we een bijdrage aan een duurzame samenleving. 

Neem alleen al ons bedrijfspand in Goes. Hier blinken we uit in de duurzame keuzes die wij hebben gemaakt. Denk aan hoogstaande isolatie en het gebruik van duurzame materialen. Daarmee bewijzen wij dat het kan: een bedrijfspand met nul op de meter!  

Wij doen meer, veel meer, om onze CO2 footprint zo bescheiden mogelijk te maken. Wij hebben een zo goed als papierloos kantoor en wij kiezen voor elektrisch rijden waar dat mogelijk is. En onze producten? Wij werken met verf op waterbasis en bieden onze klanten ook binnen andere vakgebieden graag de meest duurzame opties aan. Het uiteindelijk doel is natuurlijk volledig met biobased producten werken. Daar gaan wij komen, stap voor stap.

Iwaarden Schilders

Sponsoring

Wij voelen ons verbonden met de regio’s waarin wij actief zijn. Wij leveren daaraan graag een bijdrage. Dit doen wij op verschillende manieren, zoals met lokale en regionale sponsoring. Daarnaast steunen wij initiatieven, op het gebied van sport, cultuur en gezondheid, die de samenleving een beetje mooier maken.