Wij stemmen uw wensen op het gebied van afwerking persoonlijk met u af en gaan vervolgens graag voor u aan de slag. Van (gemeentelijke) woningbouwprojecten tot aan particulieren met grootse plannen. En van nieuwbouw tot preventief en groot onderhoud.
 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Woningcorporaties

Iwaarden is de trotse partner van diverse Woningcorporaties. Wij werken op verschillende manieren samen. 

Is sprake van planmatig onderhoud, dan voeren wij het onderhoud uit aan een cluster woningen. Nodigt u ons uit om als ketenpartner aan de slag te gaan? Dan nemen wij als regisserend aannemer graag de verantwoordelijkheid voor de buitenschil van een cluster woningen van u over. Tal van onderhoudswerkzaamheden voeren wij zelf uit. Daarnaast hebben wij enkele vaste en betrouwbare partners, bijvoorbeeld voor de installatie van zonnepanelen, bouwkundige werkzaamheden en dakisolatie. Omdat onderhoud een lange termijn visie vergt, maken we meestal lange termijn afspraken van 10 jaar of langer.

Onze ervaring op dit gebied gaat een flink aantal jaren terug. We zijn al jaren actief voor Woningcorporaties in Zuidwest Nederland en hebben volop ervaring met planmatig onderhoud. Op deze manier zorgen wij ervoor dat uw vastgoed er steeds optimaal uitziet.

Indien wenselijk - bijvoorbeeld met het oog op uw groene ambities - bieden wij duurzame opties. Logisch, want ook als schildersbedrijf maken wij werk van duurzaamheid.

Aannemersbedrijven

Als professionele alleskunner zijn wij een graag geziene partner van aannemersbedrijven. Of het nu gaat om stucwerk, spackspuitwerk, glaswerk, schilderwerk, behangwerk of vloerafwerking; wij zijn uw man. Onze kracht? Wij bundelen al deze disciplines onder één dak. Korte lijnen dus en duidelijke afspraken. 

Met onze inzet realiseren aannemersbedrijven woningen, maar ook scholen, hotels, en bedrijfspanden. Wij volgen de eisen en wensen van uw opdrachtgever en gaan met elk project om als was het ons eigen project.

Verenigingen van Eigenaars

Verenigingen van Eigenaars (VvE) zijn verantwoordelijk voor het planmatig onderhoud aan de buitenschil van hun appartementencomplexen. Iwaarden is actief voor tal van VvE’s. Zo verzorgen wij onder andere het schilderwerk, de gevelisolatie en de betonrenovatie. Daarvoor maken we meestal meerjarenafspraken. Goed onderhoud vindt namelijk nooit ad hoc plaats, maar vergt een lange termijn planning. 

De meeste onderhoudswerkzaamheden aan de buitenzijde van het appartementencomplex nemen we zelf ter hand. We ontzorgen u graag. Daarom werken we ook nauw samen met enkele vaste partners, bijvoorbeeld voor de installatie van zonnepanelen, bouwkundige werkzaamheden en dakisolatie.

Gemeenten

Voor gemeenten is onderhoud van het eigen vastgoed een belangrijk aandachtspunt. Dit moet goed, duurzaam en tijdig plaatsvinden. Bij veel gemeenten vormt het  meerjarenonderhoudsplan vaak dé basis voor het onderhoudsbeleid.

Iwaarden is vaste onderhoudspartner bij tal van gemeenten. Op afgesproken momenten voeren onze vakmensen grondige inspecties uit aan de buitenschil van de gemeentelijke panden. Zodra het nodig is, gaan wij aan de slag met het buitenschilderwerk en/of andere onderhoudswerkzaamheden. U heeft daar, kortom, geen omkijken meer naar. 

Leisure & horeca

Wij voelen ons thuis in de leisure en horecabranche. Dat heeft misschien met onze locatie te maken: in Goes, in het hart van toeristisch Zeeland. We hebben al tal van panden letterlijk door onze handen laten gaan. Binnen schilderwerk, buiten schilderwerk, behang, vloeren: noem maar op. Wij weten wat nodig is om uw gasten goed te ontvangen.

Naast de kwaliteitseisen die leisure en horecabedrijven stellen aan de kwaliteit en duurzaamheid van ons werk, weten we ook dat soms elke dag telt. Daarom garanderen wij korte doorlooptijden. Dat kan ook, doordat wij met een groot team werken. Daarmee maken wij het verschil. Bovendien, onze zorg gaat door, ook als het werk is opgeleverd.

Particulieren

Loop uw (nieuwbouw) huis eens langs. Zowel binnen als buiten kunnen wij u van dienst zijn met professioneel vakmanschap. Goed, gedegen en duurzaam ambachtelijk werk. Daarop kunt vertrouwen. 

Wij zijn uw schilder, stukadoor of glaszetter. Maar we kunnen ook behangen, muren spuiten of sauzen en uw buitengevel schilderen of reinigen. We onderhouden en verfraaien uw woning en dat doen we goed.